کتب شیرینی پزی فنی حرفه ای > کتاب ترساز مقدماتی و پیشرفته فنی حرفه ای

خرید کتاب ترساز مقدماتی و پیشرفته

کتاب ترساز مقدماتی و پیشرفته | مایسا

کتاب ترساز مقدماتی و پیشرفته اعظم گلزارمنش

ناشر: نقش آفرینان بابکان

قیمت روی جلد :


قیمت فروش: ۱۰٪ زیر قیمت روی جلد کتاب

درباره کتب ترساز اعظم گلزار منش

کتاب ترساز مقدماتی و پیشرفته، تالیف اعظم گلزارمنش، مرتبط با مبحث شیرینی‌پزی است. این کتاب دارای ۲۰۷ صفحه و ۱۸ فصل به شرح زیر می‌باشد:

بخش اول ( ترساز مقدماتی )

  • ۱- برش شیرینی تر و انواع آن
  • ۲- کپسول کردن برش‌های شیرینی تر
  • ۳- آماده‌سازی میوه‌ها و چیدمان روی شیرینی
  • ۴- تزئین با خامه
  • ۵- تزئین با ژله
  • ۶- تزئین با کرم
  • ۷- تزئین با شکلات
  • ۸- انتقال و چیدمان شیرینی در دیس‌های مربوطه
  • ۹- آماده‌سازی شیرینی ناپلئونی
  • ۱۰- آماده‌سازی نهایی نان اکلر و لطیفه
  • ۱۱- آماده‌سازی رولت و برش آن

بخش دوم ( ترساز پیشرفته )

  • ۱- تهیه بستنی پلمبیر با سبد
  • ۲- تهیه چیز کیک‌های یخچالی
  • ۳- تهیه موس‌ها
  • ۴- تهیه کرم‌ها، کرم پاتیسیر، کاستارد، کرم شکلاتی، کرم قهوه، کرم سفید، کرم فرانسوی
  • ۵- تهیه تیرامیسو
  • ۶- تهیه کیک بستنی
  • ۷- تهیه تارت‌های میوه‌ای با کرم ( سرد ) یا تارتلت‌ها
  • ۸- تهیه شارلوت‌ها

کتب مرتبط با کتاب ترساز اعظم گلزار منش

  • کتاب کیک ساز تالیف اعظم گلزار منش
  • کتاب قناد تالیف پروانه فتحعلی بیگی
  • کتاب آشپز تالیف سکینه لطفی، زهرا شجاعی، مهشید امیری و مهناز داودی
سوالات متداول
کتاب ترساز مقدماتی و پیشرفته مطابق با کدام استاندارد فنی حرفه ای است؟

کد استاندارد کتاب ترساز مقدماتی و پیشرفته:
۷۵۱۲/۶۷/۰۷۶/۱
۷۶/۳۶/۱/۲ – ۷
۵۱۲۰/۱/۱۸ و ۵۱۲۰/۱/۱۹

آموزش کاشت ناخن
تازه ترین مقالات زیبایی و سلامتی
کتب درسی آرایشگری
آشنایی با برندهای آرایشی