
کتب شیرینی پزی فنی حرفه ای > کتاب ترساز مقدماتی و پیشرفته فنی حرفه ای
خرید کتاب ترساز مقدماتی و پیشرفته

کتاب ترساز مقدماتی و پیشرفته اعظم گلزارمنش
ناشر: نقش آفرینان بابکان
قیمت روی جلد :
قیمت فروش: ۱۰٪ زیر قیمت روی جلد کتاب
درباره کتب ترساز اعظم گلزار منش
کتاب ترساز مقدماتی و پیشرفته، تالیف اعظم گلزارمنش، مرتبط با مبحث شیرینیپزی است. این کتاب دارای ۲۰۷ صفحه و ۱۸ فصل به شرح زیر میباشد:
بخش اول ( ترساز مقدماتی )
- ۱- برش شیرینی تر و انواع آن
- ۲- کپسول کردن برشهای شیرینی تر
- ۳- آمادهسازی میوهها و چیدمان روی شیرینی
- ۴- تزئین با خامه
- ۵- تزئین با ژله
- ۶- تزئین با کرم
- ۷- تزئین با شکلات
- ۸- انتقال و چیدمان شیرینی در دیسهای مربوطه
- ۹- آمادهسازی شیرینی ناپلئونی
- ۱۰- آمادهسازی نهایی نان اکلر و لطیفه
- ۱۱- آمادهسازی رولت و برش آن
بخش دوم ( ترساز پیشرفته )
- ۱- تهیه بستنی پلمبیر با سبد
- ۲- تهیه چیز کیکهای یخچالی
- ۳- تهیه موسها
- ۴- تهیه کرمها، کرم پاتیسیر، کاستارد، کرم شکلاتی، کرم قهوه، کرم سفید، کرم فرانسوی
- ۵- تهیه تیرامیسو
- ۶- تهیه کیک بستنی
- ۷- تهیه تارتهای میوهای با کرم ( سرد ) یا تارتلتها
- ۸- تهیه شارلوتها
کتب مرتبط با کتاب ترساز اعظم گلزار منش
- کتاب کیک ساز تالیف اعظم گلزار منش
- کتاب قناد تالیف پروانه فتحعلی بیگی
- کتاب آشپز تالیف سکینه لطفی، زهرا شجاعی، مهشید امیری و مهناز داودی
سوالات متداول
کتاب ترساز مقدماتی و پیشرفته مطابق با کدام استاندارد فنی حرفه ای است؟
کد استاندارد کتاب ترساز مقدماتی و پیشرفته:
۷۵۱۲/۶۷/۰۷۶/۱
۷۶/۳۶/۱/۲ – ۷
۵۱۲۰/۱/۱۸ و ۵۱۲۰/۱/۱۹
